Series downloaden op je smartphone of tablet met de Ziggo Go app

Als je in Nederland Westworld of Game of Thrones wil kijken dan ben je aangewezen op Ziggo Movies & Series. De on-demand videodienst van de grootste provider in Nederland heeft exclusieve contracten met verschillende producten van populaire tv-series en films.

TV-series en films downloaden met Ziggo Go.
TV-series en films downloaden met Ziggo Go.

Ook als je onderweg series of films wil streamen dan kan dat met e dienst van Ziggo. Het nadeel van streamen in de bus, trein of auto is het hdoge dataverbruik.

Zeker als je via 4G een serie of film streamt kun je voor een forse rekening komen te staan. Daarnaast kun je niet overal in Nederland zonder problemen streamen via mobiel internet: je hebt er wel goede dekking voor nodig.

TV-series downloaden met Ziggo Go App

Om de genoemde problemen te voorkomen heeft Ziggo besloten om het mogelijk te maken om tv-series en films te downloaden via de Ziggo Go applicatie. Zo kun je thuis via WiFi een aantal afleveringen downloaden van Game of Thrones, Westworld of Boardwalk Empire. 

De gedownloade afleveringen kun je vervolgens offline bekijken op je smartphone of tablet. Je hebt dan dus geen internettoegang nodig. De series of films kun je tot 30 dagen na het downloaden bekijken zonder dat je tussentijds online bent geweest.

Heb je een aflevering bekeken? Dan verwijdert de applicatie deze na 48 uur automatisch van je device. Wil je een tweede keer genieten van Game of Thrones of Westworld? Dan kan dat dus wel, alleen wel binnen 48 uur nadat je voor de eerste gekeken hebt.

Tot slot kun je afleveringen van populaire tv-series of films alleen afspelen op het device waarop je ze hebt gedownload. Je kunt downloads dus niet verspreiden via los af te spelen videobestanden. Daarnaast kunnen maximaal twee devices per account worden ingesteld om series of films te downloaden.

Ziggo Go downloaden

De Ziggo Go applicatie is beschikbaar voor iOS en Android. Beide versies kun je gratis downloaden uit de respectievelijke downloadwinkels. Naast de applicatie heb je ook de inloggegevens voor je Ziggo account nodig.

Verder zijn er kosten verbonden aan Ziggo Series & Movies. De L variant, met minder zenders maar met exclusieve zenders en films, is gratis beschikbaar voor klanten van Ziggo die mobiel bellen met Vodafone. Voor de XL versie is een maandelijks abonnement noodzakelijk.

Heb je Ziggo Go geinstalleerd op je smartphone of tablet? Dan kun je overigens ook Formule 1  kijken terwijl je onderweg bent. Ziggo heeft de rechten voor alle F1 races van dit seizoen in handen. Wil je online F1 kijken met Ziggo Go? Dan moet je wel Ziggo klant zijn.

NZBGet – films, tv-series en muziek downloaden van Usenet

NZBGet is, naast SABnzbD, het meest bekende en gebruikersvriendelijke programma om films, series en muziek te downloaden van Usenet. Wil je meer weten over NZBGet of wil je het programma nu downloaden om gelijk te starten? Check dan deze tutorial over het downloaden via NZB bestanden en NZBGet.

Films, series en muziek downloaden met NZBget
Films, series en muziek downloaden met NZBget.

NZBGet is een programma om NZB bestanden mee te verwerken. Hiervoor heb je eigenlijk maar twee dingen nodig (naast het programma zelf). Allereerst is een goeie payserver nodig waarmee je verbinding kunt maken met Usenet. Daarnaast moet je NZB bestanden hebben voor de speelfilms of tv-series die je wil downloaden.

NZBGet downloaden en installeren

NZBGet is een gratis programma dat je via deze website kunt downloaden. Het programma is beschikbaar voor Windows 10 maar ook Linux en Apple Mac versies zijn beschikbaar. Het installatiebestand voor NZBGet is klein en de download zou dus geen probleem moeten vormen.

Ook de installatie van NZBGet is eenvoudig. Doorloop de stappen, geef eventueel aan waar je NZBGet wil installeren, en je kunt beginnen met downloaden. NZBGet wordt geleverd zonder malware en spyware dus je kunt de software met een gerust hart installeren.

Hoe moet je downloaden met NZBGet?

Om te kunnen downloaden met NZBGet is het noodzakelijk om de downloadtool correct in te stellen. Hiervoor heb je de inloggegevens van je payserver nodig. Via het instellingenmenu kun je NZBGet laten weten met welke payserver verbinding gemaakt kan worden.

Om die verbinding te kunnen maken heb je de username en het bijbehorende wachtwoord nodig. Verder kun je aangeven of je anoniem (via een versleutelde SSL verbinding) bestanden wil downloaden van Usenet. Verder kun je aangeven hoeveel downloads en tegelijkertijd uitgevoerd moeten worden. Dit aantal synchrone downloads hangt af van je Usenet provider.

TV-series en speelfilms downloaden is erg gemakkelijk met NZBGet. Maar ook voor gratis software kun je prima deze tool gebruiken.
TV-series en speelfilms downloaden is erg gemakkelijk met NZBGet. Maar ook voor gratis software kun je prima deze tool gebruiken.

Heb je NZBGet correct ingesteld? Dan kun je nu beginnen met downloaden. Dit kan door handmatig een NZB bestand toe te voegen via de startpagina van NZBGet. Ook kun je Usenet doorzoeken via de zoekmogelijkheid van de tool. NZBGet doorzoekt automatisch de meest populaire binaire nieuwsgroepen op Usenet.

Tot slot

Ben je op zoek naar een alternatief voor SABnzbD? Of wil je eens wat anders dan Spotnet? Dan is NZBGet een prima keuze. De tool is snel, gemakkelijk te gebruiken en beschikbaar voor Windows 10. Het enige wat je nodig hebt is een goede payserver. Heb je die? Dan is er eigenlijk geen reden om NZBGet niet gebruiken.

Films, series en muziek downloaden met NZB bestanden

Wat is een NZB?
NZB

NZB bestanden worden steeds meer gebruikt voor het downloaden. Vooral mensen die van internet speelfilms, series of muziek willen downloaden hebben veel gemak van een NZB bestand.  

Wil jij ook downloaden met NZB bestanden of wil je weten welke voordelen deze manier van downloaden heeft? Check dan de nieuwe handleiding over NZB bestanden op downloadtools.nl.

Tip: Check hier welke payserver wij het beste vinden.

Wat is een NZB bestand?

 

Een NZB bestand wordt gebruikt om grote bestanden van binaire nieuwsgroepen te downloaden. In een NZB bestand wordt de locatie van de verschillende delen van een groot bestand opgeslagen.

Met downloadprogramma’s die NZB bestanden ondersteunen kun je automatisch de verschillende delen downloaden, controleren en uitpakken. Hierdoor wordt het downloaden van Usenet een stuk eenvoudiger.

Waar vind je NZB bestanden?

NZB bestanden zoeken en downloaden gaat het gemakkelijkst met Google of een andere zoekmachine. Geef de naam een film, serie of album in samen met de term ‘nzb’ en kies een geschikt zoekresultaat.

Een NZB zoekmachine.
Een NZB zoekmachine.

Naast Google kun je ook speciale NZB zoekmachines gebruiken. Van dit soort zoekmachines zijn er steeds minder omdat copyrightorganisaties ze vaak offline halen vanwege schendingen van het auteursrecht.

Hoe moet je downloaden?

Wil je downloaden met NZB bestanden? Dan heb je allereerst een downloadprogramma nodig. Het bekendste programma voor dit doel is SABnzbD.

Verder kun je ook met Spotnet en NZBGet films, tv-series en albums downloaden. Welk programma je gebruikt hangt af van je eigen wensen en eisen ten aanzien van downloadsoftware.

NZBget werkt eenvoudig met NZB bestanden.
NZBget werkt eenvoudig met NZB bestanden.

Verder heb je een abonnement nodig bij een Usenet provider. Een gratis provider kan werken, beter ben je af met een payserver. Denk hierbij aan Giganews, Tweaknews of SnelNL.

Het voordeel van een payserver is meerledig. Allereerst is de retentie hoger. Hierdoor heb je vaker complete downloads. Verder ligt de snelheid van een payserver vaak hoger en kun je anoniem (via SSL) downloaden.

Tot slot

Wil je snel en eenvoudig een speelfilm, muziek album of tv-serie downloaden van Usenet? Dan kun je eigenlijk niet om NZB bestanden heen. Ze maken het je gemakkelijk om een film te downloaden zonder problemen.

De enige twee voorwaarden om zonder problemen te downloaden met NZB bestanden zijn een goed programma en een snelle payserver. Heb je aan die voorwaarden voldaan? Dan kun je nu van start.

Films of tv-series downloaden? DFW dreigt met boetes

Films downloaden? Boete betalen.
Films downloaden? Boete betalen.

Ben jij een van de vele Nederlanders die films of tv-series download van internet? Dan moet je je enigszins zorgen gaan maken als je dat doet via Bittorrent.

Een grote Nederlandse distributeur van speelfilms is namelijk van plan om boetes te gaan uitdelen aan mensen die gratis films of tv-series downloaden via de Pirate Bay en andere torrents sites.

Dutch Filmworks, de betreffende distributeur, is van plan om actief te gaan jagen op internetters die films downloaden waarvoor zij de auteursrechten in handen hebben. Het bedrijf is het beu dat men veel inkomsten misloopt door het illegaal downloaden.

Normaal in Europa, nieuw in Nederland

In andere Europese landen is het al de gewoonste zaak van de wereld dat mensen die via Bittorrent films en series downloaden schikkingsvoorstellen krijgen. In Nederland is dat tot nu toe nog niet voorgekomen. In ons land worden vooral uploaders van met copyright beschermd materiaal vervolgd.

Opvallend is verder dat niet stichting Brein, in haar rol als auteursrechten waakhond, maar een particuliere partij aan de slag wil met het vervolgen van downloaders. Brein zag tot nu toe weinig brood in het aanpakken van individuele downloaders. Toch kan de stichting zich vinden de visie van DFW.

Downloaden via Bittorrent is een risico

Alleen internetters die films, series of muziek downloaden via Bittorrent hoeven zich voorlopig zorgen te maken. De opzet van Bittorrent zorgt ervoor dat iedereen die download te traceren is tot een ip-adres.

Films downloaden via Bittorrent is een risico.
Films downloaden via Bittorrent is een risico.

Met dit ip-adres kan DFW via een rechterlijke machtiging de n.a.w. gegevens van de downloaders verkrijgen. Hiervoor heeft het bedrijf wel de medewerking van de provider nodig. Zij moeten deze n.a.w. gegevens verstrekken.

Downloaden via Usenet zonder risico

Behoor je tot de selecte groep mensen die films en series download via Usenet? Dan hoef je je, zeker als je SSL hebt geactiveerd bij je payserver, geen zorgen te maken. Downloads via Usenet zijn niet te traceren door derden.

Alleen je Usenet provider kan zien wat je download. Pas op het moment dat auteursrechtenorganisaties en filmmaatschappijen zich gaan melden bij de grote usenet providers zal dit gaan veranderen. Dat dat gaat gebeuren is echter niet te verwachten.

Spotnet instellen met Tweaknews

Tweaknews instellen voor Spotnet.
Tweaknews instellen voor Spotnet.

Om films, muziek of tv-series te downloaden met Spotnet moet je het downloadprogramma eerst instellen met je Usenet provider. Zonder verbinding met Usenet kun je met Spotnet niets downloaden. 

Ben je klant bij een van de beste Usenet providers in Nederland, Tweaknews, dan leer je in deze handleiding hoe je Spotnet kunt instellen met Tweaknews als provider.

Abonnement afsluiten bij Tweaknews

Om Tweaknews als provider te kunnen gebruiken moet je allereerst een abonnement afsluiten bij de provider. Dat kan via de website van het bedrijf. Na het afsluiten van je abonnement krijg je in de e-mail een bericht met je inloggegevens voor Spotnet.

Tweaknews biedt een aantal abonnementen. Welk abonnement voor jou het beste is hangt van je wensen af. Sluit in ieder geval een abonnement af waarbij je onbeperkt kunt downloaden. Verder is een abonnement met SSL aan te raden.

Spotnet instellen voor Tweaknews

Open Spotnet via de gebruikelijke manier en ga naar de instellingen van het programma. Dit kun je snel doen door de toetscombinatie <ctrl>+<p> te gebruiken. Onderstaand scherm opent zich nu.

Spotnet instellingen voor Tweaknews.
Spotnet instellingen voor Tweaknews.

Geef in de velden ‘headers server’,’download server’ en ‘upload server’ de server in van Tweaknews. Het adres van de Tweaknews server is news.tweaknews.eu. Vervolgens kun je de poort ingeven die Spotnet moet gebruiken.

Voor SSL moet je poort 563 of 463 ingeven. Wil je onbeveiligd downloaden of heb je een abonnement waarbij geen SSL zit? Gebruik dan poort 119 of poort 80 om te kunnen downloaden met Tweaknews en Spotnet.

Wachtwoord en gebruikersnaam voor Tweaknews

De laatste stap om te kunnen downloaden is het ingeven van je gebruikersnaam en wachtwoord. Beide vind je terug in de e-mail met accountgegevens die Tweaknews je heeft verstuurd. Klik tot slot op ‘verbinden’ en als het goed is werkt Spotnet nu.

Kan SPotnet geen verbinding maken met de download-server van Tweaknews? Check dan of je alle gegevens correct hebt overgenomen. Ook kan het zijn dat je abonnement nog niet actief is. Wacht 10 minuten en probeer het dan nog eens.

Geeft Spotnet geen foutmelding en werkt alles? Dan zal het downloadprogramma eerst alle Spots binnenhalen. Dit kan, afhankelijk van je downloadsnelheid, best even duren. Heeft Spotnet zonder problemen alle Spots binnengehaald? Dan kun je nu beginnen met het downloaden van films, series, muziek en ebooks via Spotnet.

 

 

Downloaden van Usenet: wat is retentie?

Sommige providers bieden een retentie tot 2500 dagen.
Sommige providers bieden een retentie tot 2500 dagen.

Films, tv-series en muziek kun je allemaal gemakkelijk downloaden van Usenet. Toch zijn er een aantal zaken waar je tijdens het downloaden rekening mee moet houden.

Een van die dingen is de retentie van je Usenet provider. Maar wat is retentie nou eigenlijk? In deze handleiding leer je wat de definitie van retentie is en hoe de retentie van invloed op het zonder fouten downloaden van series en films.

Wil je nu downloaden van Usenet met een hoge retentie? Dan is een van de beste Usenet providers van dit moment Tweaknews. Zij hanteren een retentie van 2500 dagen voor binaire downloads (films, series, muziek). Check deze pagina voor meer informatie over de beste payserver.

Definitie Retentie

Het begrip retentie rondom het downloaden van films, series en muziek van Usenet duidt op de tijdsperiode die jouw provider hanteert voor het beschikbaar houden van binaire en tekstuele content op Usenet.

Voorbeeld retentie

Voorbeeld retentie film serie downloaden
Voorbeeld retentie

Deze definitie klinkt erg deftig. Daarom hierbij een voorbeeld van het begrip retentie. Iemand zet een film of serie op Usenet op dag een (1). Dit bestand wordt door alle Usenet providers overgenomen en binnen enkele uren kan iedereen ter wereld het bestand downloaden van Usenet.

Een film of serie is best groot reken op enkele honderden megabytes voor een aflevering van een tv-serie in divx of xvid formaat tot wel veertig gigabyte voor een blu-ray rip van een nieuwe film of een volledige seizoen van een serie.

De opslag op een usenet server kost geld, kleinere providers en providers met gratis toegang tot usenet hebben een beperkte opslagruimte. Zij kiezen er daarom voor om dit bestand na een week weer te verwijderen om ruimte te scheppen voor een nieuwe  upload. De retentie van deze gratis providers is dan een week, oftwel 7 dagen.

Grote providers die betaalde abonnementen bieden voor het downloaden van Usenet bieden een langere retentie aan. Zo kun je bij Tweaknews, Giganews en Easynews rekenen op een retentie van enkele jaren.

Retentie Tweaknews, Giganews

Zo biedt Tweaknews voor haar payserver een retentie van 2500 dagen. Dit betekent dat uploads tot wel 2500 dagen nadat ze online zijn geplaatst beschikbaar blijven. Dit geldt niet alleen voor tekstuele content maar dus ook voor binaire inhoud zoals films en tv-series.

Tweaknews is niet de enige provider met een hoge retentie. Want ook de concurrentie zit niet stil. Ook Giganews biedt een retentie van meer dan 2000 dagen op binaire nieuwsgroepen net zoals Easynews en Astranet.

 

Record aantal mensen downloaden Game of Thrones seizoen 7

Games of Thrones seizoen 7 is al weer een aantal afleveringen onderweg. De echte liefhebbers weten inmiddels bijna hoe het afloopt met de strijdende partijen in Westeros.

Als je Game of Thrones wil kijken dan kan dat in Nederland alleen via Ziggo. Eerdere seizoen van Game of Thrones konden in Nederland bekeken worden via HBO. Dat bedrijf, en producten van de tv-serie, is gestopt in Nederland.

Seizoen 7 van Game of Thrones downloaden via Usenet.
Seizoen 7 van Game of Thrones is gestart.

Ziggo heeft de rechten voor het uitzenden van Game of Thrones echter kunnen kopen. Wil je elke week de nieuwste aflevering van seizoen 7 van Game of Thrones kijken dan moet je dus klant zijn bij Ziggo.

Game of Thrones downloaden

Door de exclusiviteit die Ziggo heeft bedongen bij HBO, de serie is alleen via Ziggo te bekijken en niet via andere providers, is het voor vele mensen niet mogelijk om seizoen 7 van de serie te volgen op televisie.

En dat heeft uiteraard tot gevolg dat nieuwe afleveringen van Game of Thrones massaal worden gedownload. S07E01 (seizoen 7, aflevering 1) van Game of Thrones brak zelfs het downloadrecord.

Zowel via Usenet als via Bittorrent netwerken werd de eerste aflevering massaal gedownload. Via de populaire ondertitelings websites was het ook als heel snel mogelijk om Nederlandse ondertitelingen voor seizoen 7 te downloaden.

Niet alleen de eerste aflevering van Game of Thrones werd massaal binnengehaald via Usenet en Bittorrent. Ook de andere nieuwe afleveringen van de serie werden massaal bekeken via downloads van internet.

Mensen downloaden ondanks verbod massaal films en tv-series

Vorig jaar was het jaar van het downloadverbod, het offline gaan de Pirate Bay en een harder lijn van internetbedrijven tegen mensen die gratis films, tv-series en muziek downloaden. Ondanks deze maatregelen tegen piraterij was vorig jaar een record-jaar als het aankomt op de hoeveelheden films, tv-series en muziek die mensen downloaden.

De meest gedownloade film in 2014 was The Wolf of Wall Street. Deze film werd door meer dan 30 miljoen mensen wereldwijd gratis van internet gedownload. Ook Walt Disney’s Frozen, Robocop en Gravity (met George Clooney) waren erg populair onder mensen die gratis films downloaden. De top 10 van meest populaire films die in 2014 massaal van het internet gehaald werden waren de volgende:

 1. The Wolf of Wall Street – 30 miljoen downloads
 2. Frozen – 29 miljoen downloads
 3. Robocop – 29,879 downloads
 4. Gravity – 29,357 downloads
 5. The Hobbit: The Desolation of Smaug – 27 miljoen downloads
 6. Thor: The Dark World- 25 miljoen downloads
 7. Captain America: The Winter Soldier – 25 miljoen downloads
 8. The Legend of Hercules- 25 miljoen downloads
 9. X-Men: Days of Future Past – 24 miljoen downloads
 10. 12 Years a Slave – 23 miljoen downloads

TV-series downloads laten hetzelfde beeld zien. Weinig verassend was de meest gedownloade tv-serie in 2014 de hitserie Game of Thrones van HBO. Verder waren The Walking Dead met zombie-killer Rick Grimes en The Big Bang Theory erg populair.

 1. Game of Thrones – 8 miljoen downloads
 2. The Walking Dead – 4 miljoen downloads
 3. The Big Bang Theory – 3 miljoen downloads
 4. How I Met Your Mother – 3 miljoen downloads
 5. Gotham – 3 miljoen downloads
 6. Arrow – 2 miljoen downloads
 7. Grey’s Anatomy – 2 miljoen downloads
 8. Vikings – 2 miljoen downloads
 9. Suits – 2 miljoen downloads
 10. South Park – 2 miljoen downloads

Ondanks het downloadverbod (of misschien juist door het verbod op illegaal downloaden) hebben vorig jaar ontzettend veel mensen gratis films, tv-series en muziek gedownload. De grote vraag is dan ook: werkt het bang maken van mensen in het bestrijden van piraterij? Of zou de film en muziekindustrie haar energie moeten steken in het aanbieden van goede alternatieven. Verder nog de opmerking dat in bovenstaande cijfers het aantal mensen dat gratis tv-series en films kijkt via Popcorn Time niet is meegenomen.

Nieuwe HBO serie The Leftovers downloaden?

The Leftovers is een nieuwe hit-serie van betaal-tv-zender HBO. De serie werd geschreven door Tom Perrotta en geregisseerd door Damon Lindelof. Die laatste naam ken je misschien nog wel van de tv-serie Lost. Die serie werd namelijk ook geregisseerd door Damon Lindelof. Ben jij ook zo benieuwd of The Leftovers net zo spannend is als Lost? Dan lees je hier waar je The Leftovers gratis kunt downloaden of kunt kijken.

Het verhaal van The Leftovers is redelijk vreemd: Mapleton is een fictief stadje in een wereld waar zonder enige reden 2% van de wereldbevolking is verdwenen. Het verhaal behandelt een aantal personen die elk op hun eigen wijze omgaan met het verlies van iemand uit hun omgeving.

the Leftovers gratis downloaden van internet.
The Leftovers is de nieuwe hitserie van HBO: gratis downloaden met Nederlandse ondertiteling?

Voordat je veel moeite gaat doen om nieuwe afleveringen uit het eerste seizoen van The Leftovers gaat downloaden kun je hier alvast de eerste aflevering van deze nieuwe tv-serie gratis bekijken. Deze stream, die wordt aangeboden door HBO Go, biedt de eerste aflevering van The Leftovers compleet met Nederlandse ondertiteling. Via dezelfde website kun je trouwens ook andere afleveringen van tv-series die worden uitgezonden door HBO gratis downloaden of terugkijken.

Nieuwe afleveringen van The Leftovers downloaden

Nieuwe afleveringen met Nederlandse subs downloaden doe je het snelst via Bittorrent of via Usenet. Zowel op de Pirate Bay als op diverse NZB zoekmachines zijn torrents en nzb bestanden te vinden waarmee je snel kunt beginnen met het downloaden van nieuwe afleveringen met NL subs van The Leftovers.

Op Spotnet staan momenteel nog geen afleveringen van The Leftovers met Nederlandse ondertitels. Wel staan er diverse afleveringen op van deze tv-serie die je kunt downloaden. Deze HD-rips zijn afkomstig van HBO Amerika en bevatten dus geen Nederlandse ondertitels. Wanneer deze nieuwe tv-serie wel op Spotnet te vinden zal met goede ondertiteling is nog even afwachten.

Kun je niet wachten met het kijken naar deze nieuwe tv-serie? Dan kun je uiteraard ook via HBO een abonnement afsluiten om zo tv-series te kijken. Ook kun je natuurlijk onze handleiding tv-series downloaden andere leuke series downloaden die wel Nederlandse ondertiteling bevatten.

Breaking Bad downloaden

Breaking Bad is een van de beste tv-series die de afgelopen jaren op televisie waren. Veel mensen volgden de ontwikkelingen van de aan kanker lijdende scheikundeleraar Walter White die crystal meth producent werd om zijn familie na zijn door te kunnen onderhouden. Hier lees je op welke manieren je afleveringen en volledige seizoenen van de tv-serie Breaking Bad kunt downloaden. Wil je weten hoe je tv-series in het algemeen moet downloaden? Lees dan onze handleiding tv-series downloaden via deze link.

Breaking Bad kwam voor het eerst op televisie in 2008. In dat eerste seizoen maakte de kijker kennis met de hoofdpersonen uit de serie. Na dat eerste seizoen volgden nog 4 seizoenen. Na 62 afleveringen (verdeeld over 5 seizoenen) kwam Breaking Bad vorig jaar ten einde. De laatste afleveringen van de tv-serie werden massaal gekeken en ook het aantal gratis downloads van Breaking Bad was enorm.

Breaking Bad downloaden
Breaking Bad downloaden

Breaking Bad downloaden

De beste manieren om Breaking Bad (alle seizoenen maar ook losse afleveringen) te downloaden zijn via bittorrent software of via usenet download-programma’s als Spotnet of SABnzbD. Om Breaking Bad via Bittorrent te downloaden kun je het beste gebruik maken van de Pirate Bay. Daar vind je grote aantal torrent-bestanden voor Breaking Bad. Handig is daarnaast ook het feit dat losse afleveringen en alle seizoenen van Breaking Bad met Nederlandse ondertitels (NL subs) terug te vinden zijn.

Ook via Spotnet en andere Usenet programma’s vind je snel alle 5 seizoenen van Breaking Bad met Nederlandse ondertitels terug. Spotnet moet je uiteraard installeren en goed instellen om te kunnen downloaden. Om Breaking Bad te downloaden via SABnzbD moet je eerst op zoek naar NZB bestanden met daarin Breaking Bad seizoen met Nederlandse ondertitels. Om te zoeken naar NZB bestanden kun je het beste Google gebruiken (zoek op Breaking Bad NZB NL Subs bijvoorbeeld).

Heb je zelf tips en trucs voor het snel, compleet en veilig downloaden van een van de vijf seizoen van Breaking Bad? Reageer dan onder dit bericht. Links naar illegale downloads voor Breaking Bad zullen niet worden toegelaten.