Online voetbal kijken met Sopcast

Wil jij gratis voetbal kijken op internet?
Wil jij gratis voetbal kijken op internet?

Weet je inmiddels hoe je tv-series, films en spelletjes kunt downloaden van internet en wil je nu aan de slag met het online bekijken van Eredivisie wedstrijden via internet?

Dan hebben we goed nieuws: op deze pagina kun je lezen hoe je met Sopcast online voetbal kunt kijken. Voetbal uit de Eredivisie maar ook voetbal uit andere (Europese) competities.

Sopcast is volgens diverse websites de beste manier om voetbal te kijken via internet. Daarvoor worden een aantal redenen genoemd:

  1. Sopcast kun je gratis te downloaden op deze website
  2. Software voor zowel Windows, Mac als Android
  3. Snel te installeren gemakkelijk te bedienen
  4. Naast voetbal ook andere sporten kijken

Hoe moet je voetbal kijken met Sopcast?

Om voetbal te kijken met Sopcast heb je maar weinig nodig. Uiteraard heb je wel een werkende internetverbinding nodig: hoe sneller deze is hoe beter je voetbal kunt kijken.

Om te beginnen met het kijken van live voetbal moet je eerst de Sopcast software installeren. Tijdens het installeren is het belangrijk om goed op te letten. De software wordt standaard meegeleverd met een vervelende toolbar. Die kun je tijdens de installatie uitzetten.

Als het programma succesvol is ge├»nstalleerd ben je al bijna klaar om voetbal te kijken: opstarten, anoniem inloggen en het kanaal ‘Eredivisie’ selecteren om Eredivisie Voetbal te kijken. De volledige handleiding voor het voetbal kijken met Sopcast vind je hier.

Nadelen van Sopcast

Sopcast is vergelijkbaar met bittorrent software: dit betekent dat je als je voetbal kijkt je tegelijkertijd andere mensen in de gelegenheid stelt online voetbal te kijken. Of het gebruik van Sopcast legaal is, is onduidelijk. Wel zijn de rechten voor de Eredivisie voor veel geld verkocht. Het online bekijken van wedstrijden uit de Eredivisie is dan ook illegaal als je er niet voor betaald hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.