Wat is de beste Payserver voor Spotnet

downloaden met spotnet
Spotnet logo

Spotnet is het beste downloadprogramma om bestanden te downloaden van binaire nieuwsgroepen.

Daarnaast vind je via Spotnet ook veel legale muziek, games en software.  Een van de beste payservers voor Spotnet vind je hier.

Zoals je kunt lezen in onze download handleiding voor Spotnet heb je voor Spotnet een goede Usenet-provider nodig. Je kunt Spotnet ook gebruiken met een gratis provider. Het aantal incomplete downloads en downloads met problemen zal dan echter groot zijn.

Een betaalde Usenet server wordt ook wel een payserver genoemd. In normaal Nederlands: een betaalde Usenet provider. Vandaag een tip voor een van de beste payservers in Nederland.

De kwaliteit van een payserver voor usenet komt tot uiting door de retentie in dagen, de snelheid waarmee je kunt downloaden, het aantal verbindingen met de server en het feit of je kunt downloaden via SSL.

TweakNews: de beste payserver

Tweaknews is een Nederlandse usenetprovider die betaalde toegang biedt tot nieuwsgroepen. Daarmee is Tweakenews dus een payserver. Om te kunnen downloaden via Tweaknews kun je allereerst een gratis proefabonnement afsluiten.

Met zo’n gratis abonnement kun je met behulp van Spotnet gratis bestanden downloaden van Usenet. Als je een Tweaknews proefabonnement afsluit kun je in het screenshot hieronder zien hoe je Spotnet moet instellen om samen te kunnen werken met deze payserver.

De beste Payserver voor downloaden met SPotnet is SnelNL
De beste Payserver voor downloaden met SPotnet is Tweaknews

Ook met andere software downloaden

Natuurlijk kun je met een abonnement op Tweaknews ook downloaden van Usenet met andere software. Zo werkt het nieuwsgroepen abonnement van Snel ook samen met de SABnzbD en Newsleecher software.

Ben je een beginnende downloader of heb wil je gewoon snel downloaden zonder al te veel gedoe? Dan is Spotnet natuurlijk de beste keuze.

Tot slot: wil je gratis bestanden downloaden met Spotnet ? Sluit dan via de link bovenin dit artikel een proefabonnement af bij Tweaknews, de beste payserver-provider van Nederland. Dit proefabonnement is de eerste drie dagen gratis, daarna moet je abonnementsgeld gaan betalen voor gebruik van de servers van Tweak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.