Beste payserver voor downloaden van Usenet met Spotnet of SABnzbD

downloaden met spotnet
Spotnet logo

Spotnet is het beste downloadprogramma om nieuwe films en populaire tv-series te downloaden via binaire nieuwsgroepen.

Daarnaast vind je via Spotnet ook de nieuwste games en de leukste muziek.  Een van de beste payserver voor Spotnet vind je hier.

Zoals je kunt lezen in onze download handleiding voor Spotnet heb je voor Spotnet een goede Usenet-provider nodig. Je kunt Spotnet ook gebruiken met een gratis provider. Het aantal incomplete downloads en downloads met problemen zal dan echter groot zijn.

Een betaalde Usenet server wordt ook wel een payserver genoemd. In normaal Nederlands: een betaalde Usenet provider. Vandaag een tip voor een van de beste payservers in Nederland.

De kwaliteit van een payserver voor usenet komt tot uiting door de retentie in dagen, de snelheid waarmee je kunt downloaden, het aantal verbindingen met de server en het feit of je kunt downloaden via SSL.

TweakNews: de beste payserver

Tweaknews is een Nederlandse usenetprovider die betaalde toegang biedt tot nieuwsgroepen. Daarmee is Tweakenews dus een payserver. Om te kunnen downloaden via Tweaknews kun je allereerst een gratis proefabonnement afsluiten.

Met zo’n gratis abonnement kun je met behulp van Spotnet gratis tv-series, films en games downloaden. Als je een Tweaknews proefabonnement afsluit kun je in het screenshot hieronder zien hoe je Spotnet moet instellen om samen te kunnen werken met deze payserver.

De beste Payserver voor downloaden met SPotnet is SnelNL
De beste Payserver voor downloaden met SPotnet is Tweaknews

Ook met andere software downloaden

Natuurlijk kun je met een abonnement op de Snelnl payservers ook downloaden van Usenet met andere software. Zo werkt het nieuwsgroepen abonnement van Snel ook samen met de SABnzbD en Newsleecher software.

Ben je een beginnende downloader of heb wil je gewoon snel downloaden zonder al te veel gedoe? Dan is Spotnet natuurlijk de beste keuze: hieronder zie je welke films je allemaal gratis kunt downloaden via Spotnet. NB: de films die je hier ziet staan zijn allemaal vandaag online geplaats, het complete aanbod aan films is dus vele malen groter.

het enorme aanbod aan films die je gratis kunt downloaden van Spotnet (inclusief Nederlandse ondertiteling)
het enorme aanbod aan films die je gratis kunt downloaden van Spotnet (inclusief Nederlandse ondertiteling)

Daarnaast zijn bijna alle films op Spotnet te downloaden met Nederlandse ondertiteling. Datzelfde geldt trouwens ook voor tv-series die je via de payserver van Tweaknews kunt downloaden: deze zijn bijna allemaal beschikbaar met Nederlandse ondertiteling!

Groot voordeel van Spotnet en downloaden via de nieuwsgroepen is daarnaast dat populaire Nederlandse series (denk aan Divorce of Wie is de Mol) ook gewoon gratis te downloaden zijn via Spotnet.

Kortom: wil je gratis films, tv-series en games downloaden via de populaire Spotnet software? Sluit dan via de link bovenin dit artikel een proefabonnement af bij Tweaknews, de beste payserver-provider van Nederland.

Dat abonnement is de eerste drie dagen gratis, daarna moet je een kleine maandelijkse vergoeding betalen voor gebruik van de servers van Tweak. Die maandelijkse vergoeding is zijn geld meer dan waard: downloaden via nieuwsgroepen/usenet is namelijk ontzettend handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.