TV-Series downloaden van internet

Hoe moet je tv-series downloaden via internet
Hoe moet je tv-series downloaden via internet

Ben je op zoek naar nieuwe tv-series om te downloaden omdat je geen Netflix hebt of omdat jouw favoriete tv-serie niet wordt aangeboden via Netflix? Dan lees je vandaag op downloadtools.nl hoe je tv-series kunt downloaden van internet.

Tip
Nu downloaden met Spotnet? Gebruik dan Tweaknews.

Het downloaden van tv-series is in Nederland illegaal, het verder verspreiden van tv-series is dat zeker ook. Ga je downloaden met Bittorrent software? Wees je dan bewust van het feit dat het uploaden of downloaden van een tv-serie via Bittorrent ook in Nederland niet is toegestaan.

Nieuwe tv-series die in Nederland nog niet op tv zijn maar al wel in Amerika worden uitgezonden vinden via het internet snel hun weg naar Nederland (en andere landen). Natuurlijk ontbreekt de ondertiteling bij een uit Amerika afkomstige nieuwe tv-serie. Daarom nu eerste meer informatie over het downloaden van tv-series met Nederlandse ondertitels.

TV-series met Nederlandse ondertiteling

Gelukkig zijn er in Nederland genoeg mensen die nieuwe afleveringen van populaire series voorzien van zelfgemaakte Nederlandse ondertitels. De kwaliteit van Nederlandse ondertitels bij Engelse en Amerikaanse tv-series is wisselend. Over het algemeen zijn vooral de ondertitels van Q.o.Q. van hoge kwaliteit.

Tv-series met Nederlandse ondertiteling kun jeherkennen aan de titel van de tv-download. Zoek bijvoorbeeld specifiek naar ‘NL-subs’, ‘NL-subtitles’ of ‘Dutch subs’. Alle tv-series (maar ook films en documentaires) die je op deze manier download zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Hoe moet je tv-series downloaden?

Voor het gratis downloaden van tv-series met Nederlandse ondertiteling kun je op een aantal manieren te werk gaan. De populairste manieren om een tv-serie (met of zonder Nederlandse subs) zijn via Bittorrent, Spotnet of Usenet. Waarbij de opmerking dat Spotnet via Usenet werkt eigenlijk overbodig moet zijn als je al regelmatig download ;).

Het downloaden van tv-series met Spotnet is het meest gemakkelijk, mits de instellingen van Spotnet goed zijn en het programma goed werkt. Daarnaast moet je om goed te downloaden via Spotnet eigenlijk een betaalde Usenet provider hebben.  Werkt Spotnet eenmaal dan kun je via de ingebouwde link ‘tv-series’ in het Spotnet menu snel beginnen met het downloaden van jouw favoriete serie.

Om tv-series te downloaden via Usenet heb je andere software nodig. Voor Mac is bijvoorbeeld NZBvortex een goed programma om te downloaden via Usenet. Voor je Windows computer is SABnzbD een prima programma om gratis te downloaden via Usenet. Wel heb je ook voor deze programma’s idealiter een betaalde Usenet provider nodig. Daarnaast moet je op zoek naar NZB bestanden voor de tv-serie die je wil downloaden.

TV-series downloaden met uTorrent

tv-series downloaden met uTorrent
tv-series downloaden met uTorrent

Een laatste manier om tv-series te downloaden van internet is door het gebruik van een Bittorrent cliënt. Een goede keuze voor software om tv-series te downloaden via Bittorrent is bijvoorbeeld het gratis te downloaden uTorrent.

Om te downloaden via uTorrent heb je uiteraard wel een torrent bestand nodig. Gelukkig kun je sinds vorige week weer torrents downloaden via de Pirate Bay. Open de torrent in je Bittorrent programma om gelijk te beginnen met downloaden.

Tenslotte nog een leuk tv-serie feitje: de meest populaire tv-serie onder mensen die downloaden van internet is het uiterst vermakelijke Game of Thrones. Deze tv-serie stond afgelopen jaar bovenaan in de lijst met populairste downloads. Wil je beginnen met het downloaden van een tv-serie probeer dan eens seizoen 1 van Game of Thrones te downloaden.

Eén antwoord op “TV-Series downloaden van internet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.