Nieuwe HBO serie The Leftovers downloaden?

The Leftovers is een nieuwe hit-serie van betaal-tv-zender HBO. De serie werd geschreven door Tom Perrotta en geregisseerd door Damon Lindelof. Die laatste naam ken je misschien nog wel van de tv-serie Lost. Die serie werd namelijk ook geregisseerd door Damon Lindelof. Ben jij ook zo benieuwd of The Leftovers net zo spannend is als Lost? Dan lees je hier waar je The Leftovers gratis kunt downloaden of kunt kijken.

Het verhaal van The Leftovers is redelijk vreemd: Mapleton is een fictief stadje in een wereld waar zonder enige reden 2% van de wereldbevolking is verdwenen. Het verhaal behandelt een aantal personen die elk op hun eigen wijze omgaan met het verlies van iemand uit hun omgeving.

the Leftovers gratis downloaden van internet.
The Leftovers is de nieuwe hitserie van HBO: gratis downloaden met Nederlandse ondertiteling?

Voordat je veel moeite gaat doen om nieuwe afleveringen uit het eerste seizoen van The Leftovers gaat downloaden kun je hier alvast de eerste aflevering van deze nieuwe tv-serie gratis bekijken. Deze stream, die wordt aangeboden door HBO Go, biedt de eerste aflevering van The Leftovers compleet met Nederlandse ondertiteling. Via dezelfde website kun je trouwens ook andere afleveringen van tv-series die worden uitgezonden door HBO gratis downloaden of terugkijken.

Nieuwe afleveringen van The Leftovers downloaden

Nieuwe afleveringen met Nederlandse subs downloaden doe je het snelst via Bittorrent of via Usenet. Zowel op de Pirate Bay als op diverse NZB zoekmachines zijn torrents en nzb bestanden te vinden waarmee je snel kunt beginnen met het downloaden van nieuwe afleveringen met NL subs van The Leftovers.

Op Spotnet staan momenteel nog geen afleveringen van The Leftovers met Nederlandse ondertitels. Wel staan er diverse afleveringen op van deze tv-serie die je kunt downloaden. Deze HD-rips zijn afkomstig van HBO Amerika en bevatten dus geen Nederlandse ondertitels. Wanneer deze nieuwe tv-serie wel op Spotnet te vinden zal met goede ondertiteling is nog even afwachten.

Kun je niet wachten met het kijken naar deze nieuwe tv-serie? Dan kun je uiteraard ook via HBO een abonnement afsluiten om zo tv-series te kijken. Ook kun je natuurlijk onze handleiding tv-series downloaden andere leuke series downloaden die wel Nederlandse ondertiteling bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.