Series downloaden op je smartphone of tablet met de Ziggo Go app

Als je in Nederland Westworld of Game of Thrones wil kijken dan ben je aangewezen op Ziggo Movies & Series. De on-demand videodienst van de grootste provider in Nederland heeft exclusieve contracten met verschillende producten van populaire tv-series en films.

TV-series en films downloaden met Ziggo Go.
TV-series en films downloaden met Ziggo Go.

Ook als je onderweg series of films wil streamen dan kan dat met e dienst van Ziggo. Het nadeel van streamen in de bus, trein of auto is het hdoge dataverbruik.

Zeker als je via 4G een serie of film streamt kun je voor een forse rekening komen te staan. Daarnaast kun je niet overal in Nederland zonder problemen streamen via mobiel internet: je hebt er wel goede dekking voor nodig.

TV-series downloaden met Ziggo Go App

Om de genoemde problemen te voorkomen heeft Ziggo besloten om het mogelijk te maken om tv-series en films te downloaden via de Ziggo Go applicatie. Zo kun je thuis via WiFi een aantal afleveringen downloaden van Game of Thrones, Westworld of Boardwalk Empire. 

De gedownloade afleveringen kun je vervolgens offline bekijken op je smartphone of tablet. Je hebt dan dus geen internettoegang nodig. De series of films kun je tot 30 dagen na het downloaden bekijken zonder dat je tussentijds online bent geweest.

Heb je een aflevering bekeken? Dan verwijdert de applicatie deze na 48 uur automatisch van je device. Wil je een tweede keer genieten van Game of Thrones of Westworld? Dan kan dat dus wel, alleen wel binnen 48 uur nadat je voor de eerste gekeken hebt.

Tot slot kun je afleveringen van populaire tv-series of films alleen afspelen op het device waarop je ze hebt gedownload. Je kunt downloads dus niet verspreiden via los af te spelen videobestanden. Daarnaast kunnen maximaal twee devices per account worden ingesteld om series of films te downloaden.

Ziggo Go downloaden

De Ziggo Go applicatie is beschikbaar voor iOS en Android. Beide versies kun je gratis downloaden uit de respectievelijke downloadwinkels. Naast de applicatie heb je ook de inloggegevens voor je Ziggo account nodig.

Verder zijn er kosten verbonden aan Ziggo Series & Movies. De L variant, met minder zenders maar met exclusieve zenders en films, is gratis beschikbaar voor klanten van Ziggo die mobiel bellen met Vodafone. Voor de XL versie is een maandelijks abonnement noodzakelijk.

Heb je Ziggo Go geinstalleerd op je smartphone of tablet? Dan kun je overigens ook Formule 1  kijken terwijl je onderweg bent. Ziggo heeft de rechten voor alle F1 races van dit seizoen in handen. Wil je online F1 kijken met Ziggo Go? Dan moet je wel Ziggo klant zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.