Ozark: de nieuwe hitserie op Netflix

Ozark is een van de populairste series op Netflix van dit moment. Sinds haar wereldwijd release op 21 juli verbreekt de serie record-op-record op de streaming videodienst.

Ozark gaat over een account, Marty Byrde, en zijn vrouw Wendy. Overdag doet Marty keurige zaken maar in de avonduren assisteert hij een drugsdealer met het witwassen van drugsgeld.

Uiteraard gaat dit mis. Al in aflevering 1 van de serie worden Marty en Wendy Byrde samen met hun kinderen gedwongen om te verhuizen van hun woonplaats Chichage naar Ozark.

In dit kleine dorp in een vakantieregio van Amerika moet Marty de winst van dezelfde drugsbaas witwassen. Niet langer vrijwillig maar onder dwang:  hij moet de schuld van zijn inmiddels vermoordde zakenpartner inlossen.

Ozark downloaden?

Als je Ozark wil downloaden dan heb je een probleem. De serie is momenteel alleen beschikbaar via het streamingaanbod op Netflix. Sommige series op Netflix kun je downloaden. Ozark behoort momenteel niet tot dat aanbod.

Wellicht dat Netflix besluit om de toekomst toch Ozark te laten downloaden. Hou de site en de applicatie van Netflix in de gaten om daarvan op de hoogte te komen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.