Nieuwe download handleidingen en download tips

downloaden van Youtube
downloaden van Youtube

De laatste update aan downloadtools.nl is alweer enige tijd geleden. Aan die update heb ik op de startpagina geen aandacht geschonken. Daarom bij deze alsnog. Ook heb ik de afgelopen weken tijdens mijn vakantie twee nieuwe superhandige downloadtools gevonden waar ik je ook graag op wil wijzen. Wil je alles weten over het downloaden van films, muziek, e-books en tv-series? Lees dan sowieso de handleidingen op mijn site :)!

Downloaden van Youtube

Youtube is een van de meest populaire websites ter wereld (volgens cijfers van Wikipedia de derde site ter wereld). Via Youtube worden vooral video’s gedeeld over uiteenlopende onderwerpen. Vooral het downloaden van muziek via Youtube is voor veel mensen erg handig. Youtube biedt ontzettend veel nieuwe muziek aan die je niet standaard als mp3 kunt downloaden. In onze handleiding ‘downloaden van Youtube‘ leer je precies hoe je moet downloaden van Youtube met behulp van speciale software. Daarnaast hebben we links opgenomen naar websites die je muziek laten downloaden van Youtube.

Tubidy en Groovedown

Groovedown
Groovedown

Daarnaast zoals beloofd nog een tweetal tips. De eeste betreft een website, Tubidy, die je kunt gebruiken om muziek te zoeken en te streamen naar je smartphone. Tubidy werkt snel, handig en is op bijna elke smartphone te gebruiken. Alles over Tubidy lees je op de Tubidy pagina (externe link).

Een tweede tip betreft het programma Groovedown. Met deze software kun je gratis muziek downloaden van muziek-streaming dienst Grooveshark. Via Tweakers kwam ik terecht op Grooveshark, tijdens mijn zoektocht naar gratis download software voor Grooveshark kwam ik terecht bij Groovedown. Handige en gebruikersvriendelijke software om snel muziek te downloaden van Grooveshark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.