Muziek downloaden van Spotify

Muziek downloaden met SpotyDL
Muziek downloaden met SpotyDL

Spotify is in Nederland momenteel verreweg de meest populaire manier om muziek te luisteren via streaming media. Zoals je zelf ontgetwijfeld hebt gemerkt is het niet mogelijk om muziek te downloaden met Spotify. Alleen het offline beschikbaar maken van muziek is voor Spotify Premium gebruikers mogelijk.

Klik hier voor andere manieren van muziek downloaden.

Gelukkig is er nu SpotyDL. Een handig programma om muziek te downloaden rechtstreeks van Spotify. Het enige wat je hoeft te doen om te beginnen met downloaden is het importeren van je favoriete playlist. SpotyDL download volledig automatisch alle muziek van Spotify. Het downloadprogramma slaat alle tracks uit je playlist op als losse mp3 bestanden. De kwaliteit van deze mp3 bestanden is prima, verwacht echter geen lossless audio.

Deze losse mp3 bestanden kun je vervolgens met een simpele mediaspeler, Winamp bijvoorbeeld, afspelen op je computer of laptop. Ook kun je de mp3’s via je iPhone, iPad of Android smartphone afspelen. Verplaats de bestanden hiervoor wel eerst naar je smartphone of tablet met bijvoorbeeld iTunes of via de Windows verkenner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.