iFlix – gratis films en tv-series op Android

iFlix - gratis films en tv-series kijken op Android.
iFlix – gratis films en tv-series kijken op Android.

Goed nieuws voor bezitters van een Android smartphone of tablet: met de nieuwe iFlix app is het namelijk heel gemakkelijk om gratis tv-series en films te kijken. Het enige wat je nodig hebt zijn een wifi verbinding en een torrent-bestand of magnet link voor de serie of film die je wil kijken.

iFlix is vergelijkbaar met Popcorn Time. Net zoals bij die mateloos populaire cliënt voor het gratis kijken van films en tv-series op  je computer of laptop kun je met iFlix vrijwel gelijk na het openen van de torrent of magnet beginnen met kijken. Ook het doorspoelen naar een volgende scene is binnen een enkele ogenblikken mogelijk. Daarnaast is de interface van iFlix simpel en overzichtelijk waardoor de app ook werkt ook oudere smartphones en torrents.

Om iFlix te gebruiken hoef je (na het installeren van de app) alleen op zoek naar torrents of magnet-links. Na het aanklikken van de torrent of magnet opent zich een scherm op je tablet of smartphone waar je moet kiezen welke mediaspeler je wil gebruiken voor het kijken van de film of tv-serie. Het streamen van een tv-serie of film gaat volledig in  de achtergrond en afhankelijk van de hoeveelheid aanbieders en de snelheid van je internetverbinding start de mediaspeler gelijk met streamen.

iFlix - gratis films streamen via magnet-links,
iFlix – gratis films streamen via magnet-links,

Om nieuwe tv-series en films met Nederlandse ondertiteling te streamen via iFlix is het noodzakelijk om op zoek te gaan naar torrents met Nederlandse ondertiteling. De app ondersteunt namelijk nog geen losse bestanden met ondertiteling. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld taalbestanden voor audio: je moet de torrent of magnet openen met daarin de serie of film die je wil zien.

Verder is de app erg geschikt voor het kijken van allerhande films en tv-series. Door het p2p principe van iFlix werkt de software echter door het verder verspreiden van hetgeen jij kijkt. Daardoor is het gebruik van iFlix in veel gevallen illegaal. Alleen voor rechtenvrije muziek en films mag je iFlix legaal gebruiken. Voor andere content is het gebruik van iFlix illegaal.

iFlix downloaden

iFlix is een app voor Android. Wil je deze downloaden dan moet je daarvoor in de Play Store van Google zijn. Omdat je met iFlix natuurlijk heel gemakkelijk inbreuk maakt op het auteursrecht is het de vraag hoe lang Google de app accepteert. Wil je iFlix downloaden doe dat dan zo snel mogelijk. Je kunt iFlix hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.