Films downloaden van internet? Zo moet het!

Wil je alles weten over hoe je films moet downloaden van internet? Op deze pagina vind je veel informatie. Via de tabbladen kun je snel lezen hoe je films moet downloaden, welke films nu populair zijn om te downloaden en lees je nieuws over downloaden in het algemeen.

hoe moet het?

Hoe moet je een film downloaden (met Nederlandse ondertiteling) van internet?
Hoe moet je een film downloaden van internet?

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig films download van het internet. Maar als je het zelf probeert is het downloaden van films toch vaak lastiger dan het lijkt. Wil jij een leuke film downloaden van het internet? Dan lees je op deze pagina precies met welke software je het snelst en gemakkelijkst een film (met Nederlandse ondertiteling) download van het internet.

Om een film te downloaden heb je download software nodig. Via Google is het vinden van een film die je gratis kunt downloaden namelijk zo goed als onmogelijk. Ook via speciale zoekmachines die claimen film downloads aan te bieden is het heel moeilijk om snel en in hoge kwaliteit een nieuwe film te downloaden. De beste twee manieren om films te downloaden zijn via Bittorrent softare (zoals uTorrent) of via Usenet software (zoals Spotnet).

Films downloaden met Bittorrent

films downloaden met uTorrent.
films downloaden met uTorrent.

De snelste manier om een film te downloaden is door het gebruik van uTorrent software. Naast een snelle en veilige manier om films te downloaden is het downloaden van speelfilms via Bittorrent software ook nog eens helemaal gratis.

Om een film te downloaden via uTorrent is het eerst belangrijk om deze download-software te installeren op je computer of laptop. Als dat klaar is kun je via de Pirate Bay gemakkelijk torrent-bestanden zoeken voor films die je wil downloaden.

Film downloaden via Usenet

Een tweede manier om een film te downloaden van het internet is door het gebruik van Usenet/Nieuwsgroepen software. De gemakkelijkste software om te downloaden van nieuwsgroepen is natuurlijk Spotnet. Maar ook met SABnzbD of Newsleecher is het downloaden van Usenet erg gemakkelijk.

Wil je een film downloaden via Spotnet? Dan kun je dat, na het installeren en instellen van Spotnet, gelijk doen via de het menu van Spotnet. Wil je films downloaden via SABnzbD of andere Usenet-download-software? Dan heb je NZB bestanden nodig voor de film die je wil kijken? Om NZB-bestanden voor films te vinden kun je het beste Binsearch gebruiken.

Daarnaast is het downloaden van films via nieuwsgroepen niet gratis. Je hebt namelijk om goed en snel te downloaden via nieuwsgroepen een payserver nodig. Wil je een goede payserver of weet je niet wat een payserver is? Lees dan onze handleiding over de beste payservers in Nederland.

Kwaliteit van film downloads

Via de Pirate Bay en via zoekmachines voor NZB vind je ontzettend veel films die je kunt downloaden. Let goed op de kwaliteit van de films die je download: niets is zo frustrerend als een film-download in waardeloze kwaliteit. Wil je een film downloaden in hoge kwaliteit? Download dan altijd Retail dvd-rips. Dit zijn films die mensen van een dvd hebben gemaakt. En daarom zijn deze vaak van de beste kwaliteit. Laat alle andere film downloads links liggen. Zeker als er CAM of R5 als bron vermeld wordt weet je zeker dat je een film download van lage kwaliteit.

Retail DVD films met Nederlandse ondertiteling downloaden via Binsearch.
Retail DVD films met Nederlandse ondertiteling downloaden via Binsearch.

Daarnaast kun je tijdens het zoeken naar NZB bestanden of Torrents voor films ook gelijk letten op de aanwezigheid van Nederlandse ondertiteling. In de bestandsnaam van een film download met Nederlandse ondertiteling staat vaak de tekst ‘NL-SUBS’ vermeld. Dit betekent dat dit film-bestand een Nederlandse ondertiteling bevat. Heb je onverhoopt toch een film waarbij de Nederlandse ondertiteling ontbreekt? Lees dan onze handleiding over het zoeken en gebruik van Nederlandse ondertiteling bij films en tv-series die je van internet download.

Met deze woorden sluiten we de handleiding over het downloaden van film via internet af. Veel succes met het downloaden van je favoriete film en natuurlijk veel plezier tijdens het kijken van je film download!

welke films


Films downloaden is niet moeilijk. Dat heb je in onze handleiding over dat onderwerp kunnen lezen. Op internet kun je bijna alle films downloaden die ooit gemaakt zijn. Zeker via Bittorrent is het aanbod aan films enorm. Toch is het downloaden van nieuwe films of zelfs films die nu nog in de bioscoop draaien natuurlijk het allerleukst. En dat is wat de meeste mensen dan ook doen. Hieronder vind je een lijstje met de meest populaire film-downloads via Bittorrent.

Week 36Hierbij de meest populaire film downloads van week 36. Wederom op basis van torrent-downloads gemeten via de Pirate Bay.

1. How To Train Your Dragon 2
2. Maleficent
3. A Million Ways To Die In The West
4. Godzilla (Webrip)
5. The Fault in Our Stars
6. X-Men: Days of Future Past (HDrip/TS)
7. Edge Of Tomorrow (Webrip)
8. Divergent
9. Neighbors
10. Captain America: The Winter Soldier

De cijfers zijn afkomstig uit week 34. Wil je zelf deze bioscoop films downloaden? Gebruik dan bittorrent software in combinatie met een torrent-zoekmachine voor de torrents.
Ranking (Vorigw wk.) Movie IMDb Rating / Trailer
1. Maleficent
2. Godzilla (Webrip) (de trailer, niet film).
3. Captain America: The Winter Soldier
4. Divergent
5. The Fault in Our Stars
6. X-Men: Days of Future Past (HDrip/TS)
7. 22 Jump Street (TS)
8. The Prince
9. Draft Day
10. The Amazing Spider-Man 2

nieuws

September 2014 – Brief voor film downloaders

De film-industrie in Nederland is van plan om mensen die via illegale technieken films downloaden van internet in een brief op hun gedrag te wijzen. In andere landen in Europa wordt deze manier van voorlichting al met succes toegepast. Vooral mensen die veel films downloaden via Bittorrent worden hierop aangesproken.

Op basis van het ip-adres van film-downloaders krijgen providers in landen waar deze manier van voorlichting wordt toegepast de opdracht om brieven, sms-berichten en e-mails te sturen. Daarin worden mensen die illegaal downloaden gewezen op het feit dat ze dit doen en dat ze daarmee de industrie en de mensen die hier werken beschadigen.

9 antwoorden op “Films downloaden van internet? Zo moet het!”

  1. Het aller snelste is een magnetlink plakken in systeem en binnen enkele seconden kijken.
    Ook je eigen media kan je kwijt zonder limiet in het systeem. Een must have iedere downloader en verzamelaar.
    Neem zelf een kijkje!
    http://www.upcbox.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.