Films streamen met nieuwe streaming website

Het internet is opnieuw een handige website rijker: wil je films streamen in je browser in hoge kwaliteit en zonder veel moeite? Gebruik dan Joker.org om via torrent-bestanden een film te streamen in je browser. Joker.org is gratis te gebruiken en moeilijk te stoppen door copyright-organisaties: de site zelf biedt namelijk geen gratis film downloads aan maar faciliteert slechts het verspreiden van een film via het Bittorrent protocol.

gratis films streamen op internet via Joker.org
gratis films streamen op internet via Joker.org

Wat heb je nodig?

Om een film te bekijken via deze nieuwe streaming website heb je allereerst een snelle internetverbinding nodig: het streamen van een film kost de nodige bandbreedte en zeker als je een HD-film kijkt (met of zonder Nederlandse ondertiteling) dan is een snelle verbinding noodzakelijk. Check bijvoorbeeld of je via Youtube vloeiend een HQ video kunt streamen om zeker te weten dat je download-snelheid hoog genoeg is.

Als je verbinding snel genoeg is om films te streamen via Joker.org dan heb je vervolgens een torrent-bestand nodig voor de film die je wil zien. Torrents voor films kun je heel gemakkelijk zoeken via google. Ook websites zoals de Pirate Bay kun je gebruiker om te zoeken naar torrents voor nieuwe films. Heb je eenmaal een torrent gevonden dan moet je deze torrent uploaden op de streaming website.

Knip en plak de link van een torrent (of magnet) link in het veld op Joker.org waar staat ‘Paste your torrent or magnet link here’. Ook is het mogelijk om een torrent of magnet link te uploaden. Als de website het bestand dat je upload herkent dat begint het laden van de film gelijk. Links onderaan kun je zien hoeveel procent van de film al is gebufferd. Op het moment dat er 100% staat begint het gratis streamen van de film.

Ook voor gratis streamen van tv-series

Joker.org werkt niet alleen voor  het gratis streamen van films. De website werkt namelijk met een groot aantal video-formaten. Zo kun je dus ook afleveringen van tv-series streamen, handig nu het nieuwe seizoen van The Walking Dead in Amerika al op tv is. Naast tv-series en films kun je ook andere video’s streamen via deze gratis streaming site. Denk bijvoorbeeld aan documentaires en sportwedstrijden.

Gratis films streamen doe je vanaf nu dus niet alleen via Popcorn Time maar ook met de handige Joker-website. Wil je gratis films downloaden of weten hoe je Nederlandse ondertiteling bij een Engelse film download? Raadpleeg dan een van onze andere pagina’s met daarop tips over downloaden en alles wat daarmee te maken heeft :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.