Breaking Bad downloaden

Breaking Bad is een van de beste tv-series die de afgelopen jaren op televisie waren. Veel mensen volgden de ontwikkelingen van de aan kanker lijdende scheikundeleraar Walter White die crystal meth producent werd om zijn familie na zijn door te kunnen onderhouden. Hier lees je op welke manieren je afleveringen en volledige seizoenen van de tv-serie Breaking Bad kunt downloaden. Wil je weten hoe je tv-series in het algemeen moet downloaden? Lees dan onze handleiding tv-series downloaden via deze link.

Breaking Bad kwam voor het eerst op televisie in 2008. In dat eerste seizoen maakte de kijker kennis met de hoofdpersonen uit de serie. Na dat eerste seizoen volgden nog 4 seizoenen. Na 62 afleveringen (verdeeld over 5 seizoenen) kwam Breaking Bad vorig jaar ten einde. De laatste afleveringen van de tv-serie werden massaal gekeken en ook het aantal gratis downloads van Breaking Bad was enorm.

Breaking Bad downloaden
Breaking Bad downloaden

Breaking Bad downloaden

De beste manieren om Breaking Bad (alle seizoenen maar ook losse afleveringen) te downloaden zijn via bittorrent software of via usenet download-programma’s als Spotnet of SABnzbD. Om Breaking Bad via Bittorrent te downloaden kun je het beste gebruik maken van de Pirate Bay. Daar vind je grote aantal torrent-bestanden voor Breaking Bad. Handig is daarnaast ook het feit dat losse afleveringen en alle seizoenen van Breaking Bad met Nederlandse ondertitels (NL subs) terug te vinden zijn.

Ook via Spotnet en andere Usenet programma’s vind je snel alle 5 seizoenen van Breaking Bad met Nederlandse ondertitels terug. Spotnet moet je uiteraard installeren en goed instellen om te kunnen downloaden. Om Breaking Bad te downloaden via SABnzbD moet je eerst op zoek naar NZB bestanden met daarin Breaking Bad seizoen met Nederlandse ondertitels. Om te zoeken naar NZB bestanden kun je het beste Google gebruiken (zoek op Breaking Bad NZB NL Subs bijvoorbeeld).

Heb je zelf tips en trucs voor het snel, compleet en veilig downloaden van een van de vijf seizoen van Breaking Bad? Reageer dan onder dit bericht. Links naar illegale downloads voor Breaking Bad zullen niet worden toegelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.