Snaptube: Youtube video omzetten naar MP3

Snaptube
Snaptube

Snaptube is een applicatie voor smartphones en tablets waarmee je muziekvideo’s van  Youtube kunt streamen. Ook is het mogelijk om de audio bij  een video te downloaden als mp3.

De app ondersteunt naast Youtube ook andere websites voor het delen van muziekvideo’s. Zo kun je muziek downloaden en muziek streamen van Facebook, Liveleak, Dailymotion en Vimeo.

Snaptube is een app die primair bedoeld is voor het streamen of downloaden van de audio bij een video. Je kunt wel muziekvideo’s streamen of downloaden. Maar voor dat doel zijn andere apps meer geschikt. Ook kun je met bepaalde websites video rippen van Youtube.

Muziek opslaan als mp3.
Muziek opslaan als mp3.

Snaptube werkt erg eenvoudig. Na het downloaden en installeren van de APK (een installatiebestand voor Android) kun je via het zoekscherm op zoek naar de muziek die je wil luisteren.

Snaptube doorzoekt alle websites die worden ondersteunt, tenzij je zelf aangeeft welke site je wil doorzoeken. Vervolgens kun je met een druk op de knop de muziek streamen of een MP3 bestand downloaden.

De MP3 bestanden die je downloadt met Snaptube kun je niet alleen op je smartphone beluisteren. Via een cloud, een kabel of e-mail kun je de gemaakte muziekbestanden ook kopieren naar andere devices.

Snaptube kun je hier gratis downloaden voor Android. Vanwege de mogelijkheid tot het streamen of downloaden van muziek staat  de app niet in de Playstore of App store.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.