Downloaden van Youtube met een Youtube Converter

Youtube video downloaden met een Youtube Converter.
Youtube

Ben je op zoek maar een manier om video of muziek te downloaden van Youtube? Of wil je een backup maken van jouw leukste muziek en video bestanden op Youtube? Dan kan dat op een aantal verschillende manieren.

Je kunt ervoor kiezen om speciale software te downloaden waarmee je video’s van Youtube kunt omzetten naar MP3 of MP4. Deze bestanden kun je afspelen op een smartphone of tablet. Ook kun je ze downloaden van internet.

Een tweede manier om video of muziek te downloaden van Youtube is door middel van een online Youtube Converter. Een Youtube converter is een online dienst waarmee je video’s kunt omzetten naar een downloadbaar bestand. Ook deze kun je afspelen op een smartphone of tablet.

Youtube Converters?

In deze handleiding beperk ik me tot het beschrijven van de beste Youtube Converter. Software om te downloaden van Youtube zal ik op een later moment reviewen. De belangrijkste reden hiervoor is het gemak en de werking van online tools voor het downloaden van Youtube.

Een speciale tool voor het downloaden van Youtube.
Een speciale tool voor het downloaden van Youtube.

Met behulp van Google vind je een groot aantal Youtube converters. Alle websites voor het omzetten van een Youtube video naar een MP3 of MP4 zijn gratis te gebruiken.  Verder bieden de meeste tools ontzettend veel instelmogelijkheden.

Zo kun je instellen in wat voor kwaliteit je video download van Youtube moet worden opgeslagen. Ook kun je instellen hoe de audio van een Youtube video moet worden opgeslagen en kun je instellingen doen die de grootte van een opgeslagen bestand beïnvloeden.

De beste online Youtube Converter?

De beste online Converter voor Youtube is voor mij FLV To. Deze dienst biedt juist weinig functionaliteit waardoor je erg snel en eenvoudig een video download. Verder ziet de dienst er goed uit en kun je eigenlijk geen fouten maken tijdens het converteren van Youtube video’s.

De interface van FLV To.
De interface van FLV To.

Het enige wat je nodig hebt is de link naar een Youtube video. Deze plak je in het veld dat centraal op de site wordt weergegeven. Geef vervolgens aan hoe je de Youtube video wil downloaden. Je kunt kiezen uit MP3 (alleen voor muziekbestanden), MP4 (voor muziek en video) en AVI (ook voor muziek en video). Voor de beide videoformaten kun je ook kiezen voor de HD variant.

Klik tot slot op de knop ‘Convert’ of ‘Omzetten’ om te beginnen met het converteren en downloaden van een Youtube video. Gemakkelijk, snel en zonder moeite een video downloaden Youtube? Gebruik een Youtube Converter.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.