Downloaden van nieuwsgroepen met Alt.Binz

Alt.Binz is een gratis programma om mee te downloaden van Usenet. Wil je films, tv-series of muziek downloaden van nieuwsgroepen? Dan is alt.binz een prima tool die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Denk wel om een goede payserver voor Usenet. 

Alt.Binz is beschikbaar als gratis download. Bevalt de tool je? Dan kun je een donatie doen zodat de ontwikkelaars verder kunnen met het maken van nieuwe versies van de software. Een donatie is niet noodzakelijk: je kunt Alt.binz gratis gebruiken om te downloaden van nieuwsgroepen.

Klik hier om Alt.Binz nu te downloaden.

De interface van Alt.Binz: veel opties om te downloaden.
De interface van Alt.Binz: veel opties om te downloaden.

Alt.Binz is een programma dat geen gebruik maakt van NZB bestanden. In plaats daarvan werkt de tool op een manier die te vergelijken is met bijvoorbeeld Xnews of Usenet Explorer. Via de interface kun je binaire nieuwsgroepen doorzoeken op films, series of muziek die je kunt downloaden.

Om dit zoeken binnen nieuwsgroepen makkelijker te maken werkt Alt.Binz met een eigen zoekmachine. Deze zoekmachine doorzoekt alle nieuwsgroepen die zijn binnengehaald op jouw pc. Wil je een tv-serie of film downloaden? Gebruik de zoekmachine en start je download.

Tot slot

Alt.Binz is een gratis programma dat je prima kunt gebruiken om een film, serie of album te downloaden. Ook voor het downloaden van software kun je de tool goed gebruiken.

Om optimaal te profiteren van de voordelen van Alt.Binz is het noodzakelijk om een betaald Usenet abonnement af te sluiten. Als je daarvoor kiest dan werkt Alt.Binz zonder problemen en kun je onbeperkt downloaden van nieuwsgroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.