Game of Thrones Downloaden

Game of Thrones downloaden
Game of Thrones downloaden

Game of Thrones is een van de populairste tv-series van dit moment. Game of Thrones is een Amerikaanse serie die vanaf 17 april 2011 te zien is op de tv-zender HBO.

De tv-serie Game of Thrones wordt in Nederland uitgezonden (met Nederlandse ondertiteling) op Ziggo. Ook een commerciƫle zender zendt gratis oudere afleveringen en seizoenen van Game of Thrones uit. Wil je een oude of nieuwe aflevering van Game of Thrones downloaden van internet? Dan zit je hier goed.

Inmiddels is Game of Thrones al aanbeland in seizoen 7. En nog steeds is de serie een enorme hit. Ontzettend veel mensen downloaden Game of Thrones. Belangrijkste reden hiervoor is het feit dat alleen klanten van Ziggo met een extra zenderpakket nieuwe afleveringen van Game of Thrones gelijk kunnen kijken. De eerste aflevering van Game of Thrones was de meest gedownloade episode ooit van een tv-serie.

Verhaal van Game of Thrones

In Game of Thrones volg je de verhalen en avonturen op het verzonnen continent Westeros. In Westeros vechten enkele adellijke families om rijkdom en macht. Naast het gevecht om de macht in Westeros draait de tv-serie Game of Thrones ook om de eeuwige strijd tussen de nachtwacht en de gevaren achter de Muur. Een derde verhaallijn in Game of Thrones draait om een ander continent met als naam Essos. Daar probeert Daenarys Targaryen koning te worden in Westeros.

In de serie spelen een groot aantal personages een rol. Daardoor is Game of Thrones, zeker in het begin, lastig te volgen. Daarnaast is de serie ook door de vele fictieve plaatsen waar de afleveringen zich afspelen lastig te volgen. Zorg ervoor dat je altijd de goede volgorde van afleveringen Game of Thrones kijkt. Als je eenmaal begonnen ben met het kijken naar Game of Thrones dan is het lastig om te stoppen: de serie is erg verslavend.

Game of Thrones TV-Serie downloaden NL / Dutch subs
Game of Thrones TV-Serie downloaden NL / Dutch subs

Game of Thrones downloaden

Game of Thrones is inmiddels toe aan seizoen 4. De afleveringen van seizoen 4 van de serie zijn op HBO te zien. Daarvoor moet je betalen, HBO is geen gratis tv-zender. Gelukkig kun je op een aantal manieren ook gratis een seizoen of aflevering van Game of Thrones downloaden. Dit gaat uiteraard allemaal via internet.

Gratis een seizoen Game of Thrones downloaden van internet gaat het handigste via Usenet. Daar vind je namelijk zowel oude als nieuwe afleveringen van Game of Thrones met en zonder Nederlandse ondertiteling. Wil je weten hoe je via nieuwsgroepen een tv-serie download lees dan onze tv-serie download handleiding. Wil je een nieuwsgroepen abonnement afsluiten? Lees dan hier welke Payserver je het beste kunt gebruiken.

Een andere manier om Game of Thrones te downloaden is door het gebruik van Spotnet. Spotnet werkt ook met nieuwsgroepen maar de manier waarop je met Spotnet Game of Thrones kunt downloaden is veel gemakkelijker. Om tv-series zoals Game of Thrones te downloaden via Spotnet is een payserver noodzakelijk.

Wil je Game of Thrones seizoen 4 downloaden met Nederlandse ondertiteling omdat je deze serie gratis wil kijken in plaats van via HBO of andere betaaltelevisie? Dan kan dat het beste via Spotnet, nieuwsgroepensoftware zoals SABnzbD of natuurlijk via Bittorrent software zoals Frostwire. Meer informatie over Game of Thrones natuurlijk op de officiƫle website en ook op Wikipedia vind je veel Game of Thrones informatie.

Ook in de tweede helft van 2014 bleef Game of Thrones de tv-serie die mensen het meest downloaden. Naast andere populaire series zoals Breaking Bad, The Walking Dead en True Detective bleek Game of Thrones verreweg het meest populaire te zijn om te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.