Computer, Playstation en Xbox spelletjes downloaden van internet

Als je een Playstation, Xbox, computer of laptop en je speelt daarop wel eens een game dan wil je ongetwijfeld graag weten waar en hoe je gratis spelletjes kunt downloaden van internet. Het downloaden van spelletjes is illegaal in Nederland, tenzij het natuurlijk een gratis spel is. Is het spel wat je download alleen te koop in de winkel of op internet? Dan mag je dit spel uiteraard niet gratis downloaden. Houd hier rekening mee als je spelletjes download van internet.

Om spelletjes te downloaden verwijzen we je uiteraard naar een aantal gratis software programma’s om te downloaden. En net zoals bij het downloaden van films, muziek en tv-series is de makkelijkste manier om spelletjes te downloaden natuurlijk het Spotnet download programma.

Hieronder zie je een overzicht van vandaag met alle spelletjes die via Spotnet worden aangeboden. Je ziet spellen voor de computer maar ook spelletjes voor de Playstation 3, Playstation 4, de XBOX en XBOX360 en je kunt zelfs spelletjes downloaden voor de Playstation Portable en voor Android en iOS.

Je vindt met Spotnet ontzettend veel spellen om te downloaden. Voor computers, Playstation en XBOX.
Je vindt met Spotnet ontzettend veel spellen om te downloaden. Voor computers, Playstation en XBOX.

Om spellen te downloaden met Spotnet heb je een betrouwbare Usenet provider nodig. De meeste spellen die je via Usenet kunt downloaden staan al geruime tijd online: je hebt daarom een provider nodig met een retentie van een aantal maanden tot een aantal jaren. Zelf gebruiken we Giganews om te downloaden van Usenet met Spotnet, maar ook SnelNL is een goede keuze.

Spelletjes downloaden via Bittorrent

Ook met andere programma’s kun je snel veel spelletjes downloaden voor de computer, Playstation en mobiele apparaten. Zo vind je op de Pirate Bay, maar ook op andere torrent-sites, grote aantallen torrents voor games. Het aanbod op Spotnet is groot, het aanbod van spelletjes via Bittorrent is vele malen groter.

Met bittorrent download je gemakkelijk PS3 spelletjes.
Met bittorrent download je gemakkelijk PS3 spelletjes.

Om gratis een spel te downloaden via Bittorrent heb je een goed Bittorrent download programma nodig. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld uTorrent of Frostwire.

Zoek daarna op torrent-sites zoals de Pirate Bay naar torrents voor de games die je wil spelen. Download het torrent bestand, open het met je Bittorrent programma en je download start meteen.

Het meest handige aan het gebruik van Bittorrent voor het downloaden van PS3 en XBOX spelletjes is het feit dat veel torrent-zoekmachines (zoals de eerder genoemde Pirate Bay) handige filters hebben voor het zoeken naar PS3 en XBOX games.

Let op!

Om een spel dat je zelf hebt gedownload van internet te kunnen spelen op je computer, Playstation of XBOX zul je vaak hacks of cracks moeten (laten) installeren of toevoegen aan je computer, Playstation of XBOX. Dit is absoluut een bezigheid die je computer, Playstation of XBOX onbruikbaar kan maken. Bedenk dus goed of je je XBOX of Playstation op het spel wil zetten om gratis spelletjes te kunnen spelen.

Wil je snel gratis spelletjes downloaden om te spelen op je computer, laptop of spelcomputer? Met bovenstaande tips gaat dat zeker lukken. Houd wel rekening met de beveiliging op je Playstation of XBOX als je spelletjes wil spelen die je gratis kunt downloaden! Het gebruik van deze handleiding is dan ook volledig voor eigen risico!

5 antwoorden op “Computer, Playstation en Xbox spelletjes downloaden van internet”

 1. Hallo

  ik heb een ps3 3004a data code 1c
  Op deze serie werkt jailbreak niet
  zijn er nog andere mogelijkheden
  Laat het me graag weten

  groetjes rob

   1. beste danny en rob

    je kan een ps3 slim wel jailbreake maar dan moet je onder de 2504 zitten dan kun je hem jailbreake
    omdat je hem moet downgrade naar 3.55 en de series boven de 2504 zijn al over de 3,55 heen

    groetjes joshua

 2. Hoe kan je dan spelletjes downloaden? Heeft iemand een stappenplan? En welk programma’s worden er gebruikt? En hoe kan ik in een PlayStation slim spelletjes downloaden ? Moet ik dan via extra torrent een speldownlaoden en wat is dan de volgende stap omdoe zip map te openen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.